FREE BTC ALTCOİNS



Now
Bitcoin,Bitcoin cash Ethereium,Doge,litecoin,Dash populer faucet,ptc,ads,microwallet sites links.

1 Eylül 2022 Perşembe

Ünlü yıldız Madonna itirafı:Seks bağımlısıyım.

 Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, Youtube hesabından yayınladığı 50 soru-cevaptan oluşan videosuyla gündem oldu. Madonna, yaptığı evliliklerden pişman olduğunu ancak seks bağımlısı olduğunu itiraf etti.



Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve sansasyonel açıklamalarıyla gündemden düşmeyen popun yıldız ismi Madonna, Youtube kanalından paylaştığı yeni videoyla bir kez daha adından söz ettirdi.

Madonna, yeni albümü Finally Enough Love’un tanıtımı için yayınladığı videoda hayranlarından gelen 50 soruyu yanıtladı.

64 yaşındaki pop yıldızı, her iki evliliğinden de pişmanlık duyduğunu ancak seks “takıntısı” ile teselli bulduğunu itiraf etti. Hayatında en büyük pişmanlığı sorulan Madonna, “Evlenmek, hem de iki kez.” yanıtını verdi.

Madonna Oscar ödüllü oyuncu Sean Penn ile 1985 ve 1989 yılları arasında evli kalmıştı. Ünlü yıldız daha sonra İngiliz yönetmen Guy Ritchie ile 2000 yılında dünya evine girmişti. Rocco (22) ve David (16) adında iki çocuk sahibi olan çift 2008 yılında boşandı.

Madonna, ikinci evliliğinin ardından David Letterman'a verdiği bir röportajda “Tekrar evlenmektense bir trenin altında kalmayı tercih ederim” demişti.

Şeyh Mansur'un lüks yatı Marmaris'te.

 Uluslararası internet sitelerinde, İngiliz futbol kulübü Manchester City’nin de sahibi Birleşik Arap Emirlikleri’nden Şeyh Mansur Bin Zayed El-Nahyan’a ait olduğunu belirtilen 160 metre uzunluğu, 26 metre genişliğindeki 2022 yılı yapımı lüks yatta, konforlu 24 kabinde 48 misafir ağırlanabiliyor.


Körfezden limana geçişi ilgiyle izlenen “Blue” isimli yatta, çift helikopter pisti, 9 güverte, plaj kulübü ve yüzme platformu, balkonlu kabinler, su arıtma sistemi, atıksu arıtması ve 80 mürettebat bulunuyor.

Düz ve beyaz hatlarıyla dikkat çeken tasarıma sahip Blue, modern ve estetik görüntüsüyle yabancı turistlerin de ilgi odağı oldu.

Cayman Adaları bayraklı dünyanın en büyük beşinci yatı olarak gösterilen 160 metre uzunluğundaki "Blue" isimli yat, Muğla'nın Marmaris ilçesine demirledi.

Pürüzsüz ve parlak bacakların sırrı ne?

Kadınlar için güzel bacaklara sahip olmak olmazsa olmaz özelliklerin başında gelmektedir.Pürüzsüz ve parlak bacakların sırrı ne?



 Cildin her zaman neme ihtiyacı vardır. Bu nedenle yüzünüze gösterdiğinizi özeni vücudunuza da göstermeniz gerekiyor. Duş sonrasında hafif nemli kalmış cildinize nemlendirici sürerek parlak ve pürüzsüz bacaklara sahip olabilirsiniz.

Pürüzsüz bacaklara sahip olmanın en etkili yolu ölü derilerden kurtulmaktır. Bunu için yapmanız gereken ise duş esnasında bacaklarınıza kese yaparak ölü derilerden kurtulmak. Bu uygulama aynı zamanda kıl dönmesi sorunlarının oluşmasını da önleyecektir.

Belirli aralıklarla bacakalarınıza uygulayacağınız peeling, hem ölü deriden kurtulmanızı sağlayacak hem de bacaklarınızın daha genç ve canlı görünmesine yardımcı olacak. Peeling yaparken özellikle A vitamini yönünden zengin olanları tercih edebilirsiniz.

Duştan çıkmadan önce bacaklarınızı soğuk su ile durulayın. Bu uygulama, kan dolaşımını hızlandırarak daha canlı ve sağlıklı görünüme sahip bacaklara kavuşmanıza yardımcı olacak.

Elektrikli epilatörler kılları her yönden çektiği için bacaklarınızda batık oluşumuna sebep olur. Bu sebeple ağda yapmak zahmetli olsa da, bacaklarınızdaki ölü deriden kurtularak pürüzsüz bir görünüme kavuşmak için ağda yapmayı tercih edin.

Şahane bacaklar için bu doğal yağları kullanmalı.

 Evde bacak bakımı yaparken kullanmanız gereken bazı bitkisel yağları ve ne işe yaradıklarını sizler için derledik.

İşte bacak bakımında kullanılan yağlar:



- KANTARON YAĞI

Kantaron yağı cildi yenileyerek, yara izlerinin geçmesine yardımcı olur. Bacaklarınızda yara gibi sizi rahatsız eden sorunlar var ise kantaron yağı ile masaj yapabilirsiniz.


- YOSUN YAĞI

Yosun yağı bacaklardaki selülitlerin giderilmesini sağlar. Düzenli bir şekilde kullanıldığı zaman selülit sorununun oluşmasını önler.


- GREYFURT YAĞI

Greyfurt yağı, bacakları inceltme özelliğine sahiptir. Bacaklarınızın kalınlığından şikayet ediyorsanız greyfurt yağı ile bacaklarınıza masaj yaparak sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz.


- KAKAO YAĞI

Kakao yağı bilindiği üzere doğal bronzlaştıran bir yağdır. Bronzlaştırmanın yanı sıra bacaklardaki çatlakları gidererek, selülit sonrası oluşan deformasyonları engellemenizi sağlar.

Pürüzsüz bacaklar için ne yapmalı?

Pürüzsüz bacaklar için ne yapılır?
 Bacakların da pürüzsüz olması için her gün nemlendirmelisiniz. Özellikle tüyleri aldıktan sonra nemlendirici kullanmak şart. Bu aşamada cilt tipinize uygun bir ürün seçin. Kullandığınız kremin gün boyu nemlendirici etkisi sunduğundan emin olun.




Güzel kadın bacağı nasıl olmalı?
Bacak boyunuz ne olursa olsun yumuşak, pürüzsüz ve bronz gözüken güzel bacaklar her zaman seksiliğin anahtarıdır. Pürüzsüz, düzgün, nemli ve canlı görünen bacaklar kadınların çekiciliğini tamamlayan unsurlardır. Kuru, nemsiz bacaklar çok sağlıksız görünürler.

Manken olmak için bacak boyu kaç olmalı?
104 cm ideal

Aslında tam da bir ölçü yok. Manken ajansları bu konuda oldukça muğlak davranıyorlar. Vizyon Ajans'tan Zeynep Bileyci ''kalçanın dar, bacakların uzun olmasının'' makbul olduğunu söylüyor.

Bacak peelingi evde nasıl yapılır?
Karbonat en etkili doğal peeling maddelerindendir. Bu yüzden uygun bir kapta 2 yemek kaşığı karbonatı ve biraz sıcak suyu karıştırın. Daha sonra bu karışımı bacaklarınıza masaj yaparak güzelce sürün ve 30 dakika bekletin. Son olarak bacaklarınızı ılık su ile durulayın.

Atiye frikiği abarttı.

'Bahar Karnavalı' kapsamında Mall of İstanbul'da ilk konseri gençlerin sevdiği şarkıcı Atiye verdi.Sahnede giydiği seksi kıyafetlerle adından söz ettiren Atiye'nin derin yırtmaçlı eteği dikkat çekti.

HAYRANLARI ŞAŞIRDI

Atiye yırtmacından dolayı sahnede sürekli kıyafetini düzeltmek zorunda kaldı. Sanatçının iç çamaşırının görünmesi hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

İşte Atiye'yi zora sokan frikik;




Kırmızı elbise içinde nefesleri kesti.

Seksi model kırmızı elbisesi ile nefes kesti

Top model Jessica Hart, tanıtım yüzü olduğu bir giyim firmasının katalog çekiminde objektiflere yansıdı.

28 yaşındaki manken Now York'ta yapılan çekimlerde birbirinden iddialı yazlık elbiselerle poz verdi. Hart'ın tanıttığı Yunan tarzı kırmızı tuvalet ise o gün çekimi yapılan koleksiyonun en çok ilgi gören parçası oldu. Jessica Hart, kırmızı elbisesini siyah- beyaz yılan derisi yüksek ökçeli ayakkabılarla tamamladı.




Şöbiyet tatlısı tarifi


Şöbiyet Nasıl Yapılır  Şöbiyet Tatlısı Tarifi | Easy Turkish Baklava 

Şöbiyet en geleneksel Türk lezzetlerinden biri. Bu tatlıyı çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz 1 saatte hazırlanabilir. Kolay şöbiyet nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız işte kolay şöbiyet tarifi:
Malzemeler:
10 adet baklavalık yufka
150 gr tereyağı
1 su bardağı süt
3 yemek kaşığı irmik
1/2 paket vanilya
Küçük bir kase yeşil toz fıstık ya da ceviz içi
Üzeri İçin:
Yeşil toz fıstık ya da ceviz içi
Şerbeti İçin:
2 su bardağı su
2 su bardağı toz şeker
3 damla limon suyu
#Şöbiyettatlısı #Şöbiyettarifi

Şöbiyet is one of the most traditional Turkish delicacies. You can make this dessert very easily, it can be prepared in 1 hour. If you want to learn how to make easy şöbiyet, here is the easy şöbiyet recipe:
Materials:
10 phyllo dough
150 g butter
1 glass of water Milk
3 tablespoons of semolina
1/2 pack vanilla
A small bowl of green powdered peanuts or walnuts
For the above:
Green powdered pistachio or walnut kernel
For Sherbet:
2 glasses of water
2 cups granulated sugar
3 drops of lemon juice

Caretta carettea Rus kadının kalçasını ısırdı.

Dikkat:Düşük ayarlı altın sahtekarlığı

 Haberin kaynağı

Blog Listesi