FREE BTC ALTCOİNS



Now
Bitcoin,Bitcoin cash Ethereium,Doge,litecoin,Dash populer faucet,ptc,ads,microwallet sites links.

1 Eylül 2022 Perşembe

Pürüzsüz ve parlak bacakların sırrı ne?

Kadınlar için güzel bacaklara sahip olmak olmazsa olmaz özelliklerin başında gelmektedir.Pürüzsüz ve parlak bacakların sırrı ne?



 Cildin her zaman neme ihtiyacı vardır. Bu nedenle yüzünüze gösterdiğinizi özeni vücudunuza da göstermeniz gerekiyor. Duş sonrasında hafif nemli kalmış cildinize nemlendirici sürerek parlak ve pürüzsüz bacaklara sahip olabilirsiniz.

Pürüzsüz bacaklara sahip olmanın en etkili yolu ölü derilerden kurtulmaktır. Bunu için yapmanız gereken ise duş esnasında bacaklarınıza kese yaparak ölü derilerden kurtulmak. Bu uygulama aynı zamanda kıl dönmesi sorunlarının oluşmasını da önleyecektir.

Belirli aralıklarla bacakalarınıza uygulayacağınız peeling, hem ölü deriden kurtulmanızı sağlayacak hem de bacaklarınızın daha genç ve canlı görünmesine yardımcı olacak. Peeling yaparken özellikle A vitamini yönünden zengin olanları tercih edebilirsiniz.

Duştan çıkmadan önce bacaklarınızı soğuk su ile durulayın. Bu uygulama, kan dolaşımını hızlandırarak daha canlı ve sağlıklı görünüme sahip bacaklara kavuşmanıza yardımcı olacak.

Elektrikli epilatörler kılları her yönden çektiği için bacaklarınızda batık oluşumuna sebep olur. Bu sebeple ağda yapmak zahmetli olsa da, bacaklarınızdaki ölü deriden kurtularak pürüzsüz bir görünüme kavuşmak için ağda yapmayı tercih edin.

Hiç yorum yok:

Blog Listesi